BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 13 September 2011

TEWAS DI PERAK

Skuad kenari sekali lg tewas di PERAK,,,,KEADAAN STADIUM SMLM  agak meriah dgn kehadiran ultras2 dr KEDAH dan PERAK....suasana di stadium jugak agak panas,,di saat2 penghujung GAME..yg PLG RISAU LG smlm la...dah la plat kereta sedia maklum la,,plat kereta KEDAH...nk p ke parking pun ssh hati...... Mula2 dah smpai ke depan parking ada la FANS PERAK...ucap tahniah sbb PERAK MNG...last skali...bila alarm keta tu ditekan...sekali lampu PLAT KERETA KEDAH,.,apa lagi,,panas telinga la,,dngar diaorg nyanyi lagu KEDAH DGN KREATIF NYA!!!, hurmmm....itulah warna warni dan keceriaan peminat-peminat BOLA SEPAK MALAYSIA.....
Game smlm...1st Half MMG agak mengecewakan la...tp alhamdullilah 2nd HALF semua player dah kembali bersemangat.... Faktor keletihan juga,,ada,,,, punca utama  player smlm...yer la mn tidak letihnya,,, mula2 game d johor..lepas tu lepas game d sabah...keesokn harinya packing2 brg bertolak ke Sabah..balik dr game SABAH...packing2 brg ke PERAK pulak....mmg ltey,,tgk muka incik pidot pun....mcm dah xbermaya,.,,ja,,,huhu...demi tugas,,kan harus digalas juga segala tnggunjwb.... SMLM pun incik pidot nmpak mcm slow skit.....mungkin keadaan pdg yg agak licin..membataskan pergerakan.....pg2 td,,bila masuk je opis,,terus la bukak page semua FANS KEDAH....mmg semua sgt2 hot dgn player kedah...xterlepas jugak dgn incik pidot...turut sama kena,,,ada yg kata  "hangin dgn pidot tu..main bola ka makan angin",,,,hihihi...incik pidot trimalah seadaanya kutukna dr fans..kdg2,,kita xperasanp[un apa yg jadi ats pdg tu,.,org sekeliling yg melihat kita d atas..tp sy sgt terharu,,,sudah 2 game berlalu....tiada kelibat incik pidot untuk main dlm pasukan,,,,,,,alhamdullilah game semlm tiba2 coach memberi kepercayaan kepada incik pidot untuk masuk menggatinkan FIQRI..hope yg terbaik untuk incik pidot....... ya..mmg sy pham situasi incik pidot...bila dah lama atau kita jarang d turunkan untuk bermain..perfomance kita akan semakin down dan lambat panas....SO incik pidot,,,,BERUSAHA UTK YG TERBAIK..! GOOD LUCK UTK THE NEXT GAME at SDA....

0 comments: