BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 16 August 2011

~~INCIK HUSband~~

incik pidot.....ha..ni la my husband,,,,ni time dia blum lagi jadi superhero......."MY SPIDOTMEN"
hehehe......kalau cita bab incik pidot ni...mmg byk benda yg sy  xtahu......tp he's not my 1ST LUV but i want to make sure he is my LAST luv in this world......insyallah.............hehehhe....sebenarnya  the best moment time knal incik husband....dekat PACIFIC Alor star....lucu sgt,,,2 hari lagi nak sambut ramadhan........hehehhe,,,,, time tu xpnah tahu yg dia nih FOOTBALLER.......  time tu 1st time tgk dia...wahhh muka familiar ja.... MCM PENAH TGK KAT SURAT KHABAR.....hehhehe,,,, time tu ak n my roomate AIN,,,,jln2,,,shopping2...al maklumla...duit LOAN MARA bru masuk...time tu tgh stdy at KPTM Alor Setar,,, n perasan la ada org follow kan...xtaw pulak,,,jodoh sy time tu.....hehehhe... time mula2 kenal tu... boleh gayut phone dari pukul 12tgh mlm - 6.00 pagi...just berenti kejap untuk sahur,,,,tp.....time fall in luv tu...huiiii...ltey pun xpa,.,sanggup ja,,n terlelap jugak,,pastu tersedar sambung balik ckp phone,,,,HOW NICE,,!!! arrrrghhh miss sgt time puppy luv ni...hehehhehe.........pastu bila dah kenal....about 1 months lebih..bru tahu dia nih...footballer...... heheh YA....KUALA MUDA NAZA,,,, JERSI "28"
 time nih.....hari2 lepas kelas ikut incik husband p traning....how nice time...bila balik ja... singgah village mall mkn pizza....hehehehhe.... after that....incik husband berhijrah ke PERLIS "singa utara"........ time nih... dah d saat2 menjadi tunangan org...mcm2 dugaan,,,n dekat PERLIS la rezeki my incik husband semakin murah......

 Then,,,pada tahun 2010 incik suami berhijrah ke Terengganu.... di sinilah bermulanya segalanya-galanya..Rezeki anak...nama incik husband seringkali terpapar di dada akhbar....dan yg paling best time nih..incik husband...ada buat kontroversi time nih incik husband tiba2 bertukar menjadi "SPIDOTMEN",,,hahahhaha...lucu ..... time nih..baru ja lepas bersalin....
n this year...incik husband...telah tertunai hajat untuk kembali berkhidmat d negeri tumpah darahnya.... KEDAH "sang kenari"...now incik husband...tgh traning...sbb m'sia cup akn bermula xlama lgi... 6 SEPT 2011...... skrang nama incik husband dah kurang d dengari...n rasanya..kat negeri ni pun org xknal dia siapa...n MAMA..SCHA... harap baba mampu lakukan yg terbaik...bcoz..he's the best players..... HOPE....REZEKI MASIH LAGI MEMIHAK BABA...n harap baba dpt d serap untuk SKUAD HARIMAU MUDA...amin.........

0 comments: