BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 16 August 2011

~~my sweetie scha~~

Acctually...i'm already married......hehehhee.....
Today i'm going to story about my little sweetie SCHA......



  29 JANUARY 2010..... Farisya Najlaa' Binti Mohd Firdaus....selamat di lahirkan....seberat 2.9kg.....time 3.33pagi.Pengalaman yg sukar dilupakan......heheheh....tp KENANGAN PLH INDAH. Di saat  preggy 5 bulan dah dapat surat tawaran ke IPOH...nak ke x,,terpaksa la pegi,,,sbb memikirkan keja my hubby yg ikut kontrak.......Sdih sgt.....hari2 menangis..bila sampai ipoh.....bila perut mula membesar masuk 7 BULAN.... terpaksa masuk wad..sbb time tu,,,scha,,,dlm keadaan songsang dan dah trun tanda2 utk bersalin......sedih nya drive sendiri masuk WAD Ar-ridhuan...sorg2........ huahuahua..... akhirnya xjadi bersalin....n pada 27 Januari sekali lagi kena masuk wak Hospital Permaisuri Bainun, Ipoh.... time ni betul2 dah sakit n turun darah,,, tp yg ini lain macam skit sakit dia.....akhirnya 2 hari kat wad..scha selamat d lahirkan walaupun belum cukup DUE DATE.......... bila dpt ja tgk SCHA,,,,rasa hilang sakit ,,,perit d tanggung seorang diri,,,sbb BABA ada dekat Terengganu time tu......hurmm....now icha dah besar.........dah 1 thn 7 bulan...n it's gonna be 2 years,,,we ols beraya dgn si kecik nih!

2 comments:

mieza said...

hii kak jibah.... rajin2 story pasai icha...nice tau.. miza memfollow kak jibah na.. ^_^

~najibah.nazlan~ said...

hehehe,,,ok...dun worri...t ada pic dia yg baru kak jibah upload ok...thanks mieza...